Στολισμοί γάμου που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν

1. Στολισμός γάμου με γυψόφυλλο, κεφαλάτα χρυσάνθεμα και ορχιδέες
Ένας συνδυασμός χρωμάτων με λευκό και πράσινο εκφράζει άποψη, στυλ και γούστο.
Ο συνδυασμός λουλουδιών που πιστεύουμε ότι υποστηρίζει ιδανικά τη συγκεκριμένη χρωματική επιλογή είναι οι λευκές ορχιδέες, τα κεφαλάτα χρυσάνθεμα και το γυψόφυλλο.

Το νυφικό αυτοκίνητο στολίστηκε με δυο καρδιές σε διαφορετικά μεγέθη. Η μία σε λευκά χρώματα με βασικά λουλούδια την ορχιδέα και το γυψόφυλλο ενώ η δεύτερη και μικρότερη καρδιά με πράσινα κεφαλάτα χρυσάνθεμα.

Στο εξωτερικό της εκκλησίας, 4 συνθέσεις με μπάλες λουλουδιών σε λευκές και πράσινες αποχρώσεις πάνω σε λευκά υφάσματα, σχημάτισαν ένα διάδρομο εισόδου για το ζευγάρι. Κάθε σύνθεση περιείχε τρεις μπάλες λουλουδιών σε διάφορα μεγέθη, τοποθετημένες πάνω σε φρέσκα πράσινα φύλλα και ένα διάφανο βάζο ή γυάλα με κερί.

Η πόρτα του ναού στολίστηκε με γιρλάντα απο γυψόφυλλο και ορχιδέες.

Στο εσωτερικό του ναού, μια πλούσια σύνθεση λουλουδιών αποτέλεσε το στεφάνι που περιέβαλλε το λευκό κερί της λαμπάδας.

Το νυφικό μπουκέτο έκλεψε την παράσταση. Ηταν μια ανθοδέσμη με ορχιδέες και με προσθήκη γυψόφυλλου για να το κάνει ακόμα πιο πλούσιο επιβλητικό και γοητευτικό.


2. Στολισμός γάμου σε κίτρινο και λευκόΌταν ένα ζευγάρι θέλει έναν στολισμό που να ξεχωρίζει και όχι τον κλασσικό στολισμό σε λευκές/ροζ αποχρώσεις ή σε vintage στυλ, χρειάζεται μια πραγματικά διαφορετική προσέγγιση. Είναι ένα ρίσκο που αναλαμβάνουμε με ενθουσιασμό κάθε φορά για να δημιουργήσουμε τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο στολισμό που έχει σκοπό να εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήσαμε λευκά τριαντάφυλλα και ολλανδικά χρυσάνθεμα σε κίτρινο και λευκό.

Κιτρινές και λευκές μπάλες με ολλανδικά χρυσάνθεμα τοποθετήθηκαν πάνω σε λευκή γάζα συνοδευόμενες με πράσινα φύλλα μονστέρας και ορχιδέα λευκή μέσα σε διάφανο γυάλινο βάζο για τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας.

Κοντά στην είσοδο της εκκλησίας τοποθετήσαμε δύο αντίστοιχες συνθέσεις με μπάλες λουλουδιών σε λευκό και κίτρινο, γυάλες με λευκά κεριά στο εσωτερικό και γυάλα με κομψές ορχιδέεςΤο συνολικό αποτέλεσμα είναι ένας κομψός, διακριτικός αλλά και έντονος ταυτόχρονα, στολισμός, σε ζωηρά, μή αναμενόμενα χρώματα.Μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα πολύ φωτεινή ανθοσύνθεση σε σχήμα καρδιάς με λευκά και κίτρινα λουλούδια που δημιουργήθηκε από την περιμετρική διάταξη κίτρινων website χρυσάνθεμων και λευκών τριαντάφυλλων στη μέση, στόλισε το γαμήλιο αυτοκίνητο.Στο εσωτερικό της εκκλησίας η πρότασή μας είναι να ακολουθεί το ίδιο στυλ και χρώματα ο στολισμός. Έτσι τα μπουκέτα λουλουδιών και οι λαμπάδες είναι σε λευκό και κίτρινο χρώμα, με κίτρινες κορδέλες. Τα κεριά της λαμπάδας περιβάλλονται από στεφάνια με κίτρινα και λευκά χρυσάνθεμα στα οποία προσθέτουμε κίτρινες κάλλες.Τέλος η νυφική ανθοδέσμη ακολουθεί την ίδια αισθητική. Οι κίτρινες κάλλες είναι ό,τι χρειάζεται ένα απλό νυφικό μπουκέτο με έντονο χρωματισμό για νύφες με έντονη προσωπικότητα.Αν θέλετε και εσείς μια πρόταση γαμήλιου στολισμού που θα κλέβει την παράσταση και θα δημιουργεί εντυπώσεις καλέστε μας στο 210 5313623 για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε από κοντά τις προτάσεις μας για τον στολισμό της εκκλησίας, του χώρου της δεξίωσης ή τη νυφική σας ανθοδέσμη. Σας περιμένουμε!
---------------------------------------------------

anthemion-wedding


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Στολισμοί γάμου που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν”

Leave a Reply

Gravatar